Enllaços 02 de October, 2012

Què és l'enginyeria social?

Què és l'enginyeria social? Bàsicament, l’enginyeria social és l’art i la ciència de fer que la gent compleixi els teus somnis.
Llegir més
Enllaços 02 de October, 2012

Com funciona un botnet?

Un ordinador es converteix en part d'un botnet quan s'infecta per un programari maliciós (un troià) que actua seguint instruccions del botmaster i després poden fer coses diferents (un troià). En general, els troians tenen accés a tots els recursos de l'ordinador infectat i fer poden fer amb l'equip el que ell o, més concretament, el que el botmaster vol.
Llegir més
Enllaços 02 de October, 2012

Vídeo: l'enginyeria social

En aquest vídeo podràs trobar un clar exemple d'enginyeria social aplicada al robatori de credencials i/o contrasenyes d'accés. Concretament, l'actor principal pateix un robatori de contrasenya degut al constant seguiment dels lladres d'identitat. Aquests compten amb l'ajuda de la informació desprotegida que va deixant Roger White, l'actor principal de la història.
Llegir més
Publicat a: Enllaços
Enllaços 21 de September, 2012

Què és el robatori d’identitat?

La Wikipedia defineix un robatori d’identitat com una forma de robatori de la identitat d’algú amb la que algú pretén ser algú altre assumint la identitat d’aquesta persona, normalment per accedir a recursos o obtenir crèdit o altres beneficis en nom d’aquesta persona.
Llegir més